Menu

Iustin Paraschiv: “Piața ouălor BIO are o cerere semnificativă și trebuie să fie mai bine reprezentată”

Studio-KG 7 months ago 0 21

Grupul Carmistin introduce pe piața din România, sub brandul La Provincia, un produs de top în gama BIO: ouăle BIO La Provincia. Aceste ouă provin de la găini crescute în condiții ideale, cu acces la spații deschise și hrănite exclusiv cu furaje provenite din agricultură ecologică.

Această lansare vine în răspunsul la cererea tot mai mare pentru produse BIO de înaltă calitate, care să respecte atât sănătatea consumatorilor, cât și mediul înconjurător. Prin aceasta, Grupul Carmistin confirmă angajamentul său pentru o dezvoltare agroalimentară sustenabilă și responsabilă, menținându-se în pas cu evoluția cererii de produse sănătoase și de calitate.

Iustin Paraschiv, președintele Grupului Carmistin, a avut o viziune îndrăzneață și ambițioasă atunci când a decis să inițieze acest demers important. Antreprenorul a observat o cerere tot mai mare pentru produse sănătoase și BIO, ceea ce a reprezentat un punct de referință pentru dezvoltarea gamei La Provincia.

Unul dintre obiectivele majore ale companiei este de a oferi publicului larg produse de calitate superioară, fără a face compromisuri în ceea ce privește procesul de producție și calitatea ingredientelor. Prin lansarea gamei de ouă BIO La Provincia, antreprenorul Iustin Paraschiv dorește să aducă o schimbare pozitivă în industria alimentară și să demonstreze că prin inovare și sustenabilitate se poate face diferența într-o piață competitivă.

Ouăle BIO La Provincia reprezintă al doilea produs BIO din portofoliul La Provincia, după lansarea puiului BIO. Această inițiativă vine într-un moment în care producția de ouă BIO nu este suficient de reprezentată pe piață, iar cererea pentru acest tip de produs este semnificativă.

Cele mai citite articole

Studiile realizate pentru a determina profilul consumatorului au arătat că piața ouălor BIO nu este suficient de reprezentată și există o cerere semnificativă pentru un astfel de produs. Aceasta este motivația din spatele extinderii gamei sub brandul La Provincia și adăugarea ouălor BIO. Andrei Brumaru, directorul executiv al companiei Carmistin, a declarat: “În acest fel, răspundem și nevoilor consumatorilor care se orientează preponderent spre zona de produse alimentare premium și BIO.”

Grupul Carmistin își propune să producă hrană sănătoasă și sustenabilă, conștient fiind de responsabilitatea sa față de consumatori și față de mediu. Compania a luat măsuri concrete pentru a asigura o producție responsabilă, cum ar fi tranziția către agricultura bio prin conversia terenurilor agricole proprii. În prezent, mai mult de 30% din totalul de 7.000 de hectare de terenuri deținute de Carmistin sunt în proces de conversie la agricultura BIO, asigurând astfel hrana pentru fermele La Provincia.

De asemenea, compania a dezvoltat abatoare certificate exclusiv pentru alimentația BIO, asigurând astfel că produsele din carne sunt de calitate superioară și provin din surse sustenabile și sigure. La Provincia este singurul brand din România care deține două abatoare certificate exclusiv pentru alimentația BIO.

La Provincia este un brand responsabil și preocupat de sănătatea consumatorilor, investind în agricultura BIO și în abatoarele certificate exclusiv pentru alimentația BIO, în vederea oferirii de produse sigure, sănătoase și de calitate superioară. Ouăle BIO La Provincia sunt disponibile în prezent în magazine, iar brandul intenționează să continue să inoveze și să-și extindă portofoliul în viitorul apropiat.

Ca brand responsabil, La Provincia se concentrează pe calitatea și siguranța alimentelor sale, ceea ce se reflectă și în procesul de sortare și ambalare. O ambalare inovatoare a fost introdusă pentru ouăle BIO, respectând standardele ecologice și oferind o varietate de dimensiuni și forme. Acestea pot fi găsite în ambalaje de 6, 10 și 12 ouă, precum și în cofraje de 20 ouă. Distribuția acestor ouă BIO La Provincia se va extinde în magazinele Lidl și Kaufland, precum și în alte magazine, pentru a deveni mai accesibile pentru toți cei interesați de ouă BIO de calitate superioară.

La Provincia este un brand care oferă alimente de cea mai bună calitate, provenite din surse responsabile și sustenabile, întotdeauna respectând nevoile și așteptările consumatorilor. Lansarea gamei de ouă BIO La Provincia reprezintă doar începutul, având în plan și alte inovații și extinderi de portofoliu în viitorul apropiat.

Cele mai citite articole

Written By

Leave a Reply

Leave a Reply

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Your email address will not be published. Required fields are marked *