Menu

Ce aș fi vrut să știu înainte de a alege o icoană ortodoxă ca dar

Studio-KG 8 months ago 0 37

Atunci când oferiți o icoană drept cadou, există anumite așteptări pe care trebuie să le cunoașteți. Pe de o parte, oamenii o vor vedea ca pe un semn al angajamentului tău față de credință și o reflecție asupra caracterului lor. Pe de altă parte, nu este ceva ce poate fi cumpărat sau vândut, așa că ar trebui să vină tot din inimă și să nu fie supus niciunui fel de calcul sau evaluare. Dacă aveți de gând să dăruiți una în primul rând, iată câteva lucruri pe care ar trebui să le aveți în vedere:

Determină dacă persoana iubită colecționează icoane

Înainte de a decide să oferi o icoană drept cadou, trebuie să vezi mai întâi dacă persoana iubită chiar le colecționează. Dacă nu, poate fi puțin ciudat să încerci să oferi cadou ceva ce nu are. Pe de altă parte, dacă acesta este cazul, un cadou tip icoană s-ar putea să nu fie cea mai bună idee. Dacă persoana iubită colecționează icoane, atunci tot ce trebuie să faci este să alegi între diferitele tipuri de icoane. Cu toate acestea, asigurați-vă că luați în considerare și faptul că a colecționa icoane este un lucru foarte personal și colecția persoanei iubite este posibil să fie foarte diferită de a dumneavoastră.

Este întotdeauna o idee bună să notezi preferințele și cadourile personale ale persoanei iubite.

Cele mai citite articole

Oricât de hotărât ai fi să fii generos și grijuliu, te vei împiedica în picioare dacă nu-ți faci timp să notezi preferințele și cadourile personale ale persoanei iubite. Poate părea o prostie, dar întotdeauna ai ceva de învățat de la fiecare persoană pe care o întâlnești. De exemplu, dacă persoana iubită este foarte pretențioasă în ceea ce privește modul în care își primește cadourile, ar trebui să știi asta. Acestea sunt mici detalii care pot fi utile atunci când încerci să faci un cadou icoană.

Fiți conștienți de semnificația culturală a sfântului pe care alegeți să îl aveți în casă prin icoană.

Atunci când alegi un sfânt pe care să îl reprezinți în icoana ta, trebuie să te asiguri că ești conștient și de semnificația culturală a sfântului. În esență, acest lucru îți va da o idee despre ce vor vedea prietenii și familia persoanei dragi din prezența icoanei. 

Dacă aveți de gând să vă personalizați cadoul, asigurați-vă că este făcut manual.

Acum că știi ce fel de icoană cauți și ce fel de semnificație culturală are sfântul pe care l-ai ales, trebuie, de asemenea, să te asiguri că darul tău este făcut manual. Cadourile handmade sunt un lucru pe care mulți oameni le place să îl primească și, de asemenea, sunt în general mai memorabile.Sursă:  ikonopis.bg

Cele mai citite articole

Written By

Leave a Reply

Leave a Reply

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Your email address will not be published. Required fields are marked *